Home > Bedrijfspresentaties > Arfos Management Services BV
Zutphen Heeft Werk

Arfos Management Services BV

Arfos Management Services BV

Adres gegevens

Adres:Standerdmolen 20
Postcode:3995 AA
Stad:HOUTEN
Land:NL
Telefoon:+31306342091
Fax:+31306343193

Over: Arfos Management Services BV
Arfos detacheert ICT-professionals in organisaties in de profit en non-profit sector. Uitgaande van het vraagstuk op ICT-gebied leveren wij een dienstverlener die het vraagstuk oplost. Daarbij treedt Arfos adviserend op en gaat Arfos verder dan het leveren van een FTE.

De consultants van Arfos zijn verantwoordelijk voor de afgesproken dienstverlening en kunnen daarbij altijd terugvallen op de knowhow en ervaring van Arfos. De consultants zijn actief in posities variërend van strategisch tot operationeel niveau en leveren diensten in:

- Project Management
- Functioneel Beheer
- Testing Solutions
- Contracting & Staffing

Deel dit bedrijf

Onze klanten

ISA Group Metafoor Personeelsbank Autobanen werving en selectie Breinstein Independent Recruiters Jobcenter ReFlex Personeel BV Matchpartner TwenteXL Sarister Personato BV Dental Care Professionals KwikFit Select Plus Jelling Interface Search Pienk allyou Retailbaan Matchpartner Zorg en Welzijn Automotive Vacaturebank Fintrex BV Talentem Groep B.V Schuijl Financieel en Logistiek Personeel Geniek HR Garage Topaccent Arfos Management Services BV SteadyRecruit Metaalkanjers IJssel Technologie Perspectief BV Zuiver Persoonlijk Matchpartner-zorg
Zutphen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.