Home > Bedrijfspresentaties > Topaccent
Zutphen Heeft Werk

Topaccent

Topaccent

Adres gegevens

Adres:Hardwareweg 5C
Postcode:3821 BL
Stad:AMERSFOORT
Land:NL
Telefoon:+31334550613
Website:Topaccent

Over: Topaccent

Topáccent combineert de kennis van een specialistisch ICT detacheringsbureau met de voordelen van een werving- en selectiekantoor. Dat zit zo: bij de traditionele detacheerders kunnen opdrachtgevers tijdelijk werknemers inhuren - maar ze blijven in dienst van het detacheringsbureau. Ze kunnen niet in dienst worden genomen, zo zijn de afspraken nu eenmaal. En bij veel werving- en selectiebureaus ontbreekt het vaak aan kennis van de specifieke technische expertises om de juiste baan of werkgevers voor een kandidaat te vinden. Na drie maanden blijkt de cultuur van het bedrijf toch niet te passen. Wat dan?

Topáccent positioneert zich tussen de traditionele detacheringsbureaus die tijdelijk mensen bemiddelen, en de werving- en selectiebureaus die op zoek gaan naar de juiste kandidaat voor een vacature. Topáccent gaat op zoek naar de meest geschikte kandidaat die bij een werkgever aan de slag gaat - vanuit de gedachte dat die kandidaat vervolgens na een flexibele periode bij de opdrachtgever in dienst treedt. Flexibiliteit én zekerheid – het beste van twee werelden.

Deze aanpak is onorthodox in de huidige flexmarkt en biedt voordelen. Voor werkgevers, die zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Maar ook voor ICT professionals die we begeleiden in hun transfer van de ene naar de andere werkgever.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Kwik-Fit Agrifoodmatch Nederland Young Engineering Automotive Vacaturebank Initial Schuijl Financieel en Logistiek Personeel Metafoor Groep InSearch We Matter TwenteXL Online-Jobboard TinkC Design en Interieur Pienk KwikFit Breinstein Matchpartner Zorg en Welzijn Yource Group Intellect Transfer B.V. Talentem Groep B.V Arfos Management Services BV Select Plus Sarister Independent Recruiters Jelling Dental Care Professionals Jobcenter ReFlex Personeel BV Metafoor Personeelsbank Retailbaan Processionals BLMC All About People Leen Bakker Nederland BV Assistentematch Fintrex BV Together Abroad Topaccent
Zutphen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.