Home > Bedrijfspresentaties > Topaccent
Zutphen Heeft Werk

Topaccent

Topaccent

Adres gegevens

Adres:Hardwareweg 5C
Postcode:3821 BL
Stad:AMERSFOORT
Land:NL
Telefoon:+31334550613
Website:Topaccent

Over: Topaccent

Topáccent combineert de kennis van een specialistisch ICT detacheringsbureau met de voordelen van een werving- en selectiekantoor. Dat zit zo: bij de traditionele detacheerders kunnen opdrachtgevers tijdelijk werknemers inhuren - maar ze blijven in dienst van het detacheringsbureau. Ze kunnen niet in dienst worden genomen, zo zijn de afspraken nu eenmaal. En bij veel werving- en selectiebureaus ontbreekt het vaak aan kennis van de specifieke technische expertises om de juiste baan of werkgevers voor een kandidaat te vinden. Na drie maanden blijkt de cultuur van het bedrijf toch niet te passen. Wat dan?

Topáccent positioneert zich tussen de traditionele detacheringsbureaus die tijdelijk mensen bemiddelen, en de werving- en selectiebureaus die op zoek gaan naar de juiste kandidaat voor een vacature. Topáccent gaat op zoek naar de meest geschikte kandidaat die bij een werkgever aan de slag gaat - vanuit de gedachte dat die kandidaat vervolgens na een flexibele periode bij de opdrachtgever in dienst treedt. Flexibiliteit én zekerheid – het beste van twee werelden.

Deze aanpak is onorthodox in de huidige flexmarkt en biedt voordelen. Voor werkgevers, die zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Maar ook voor ICT professionals die we begeleiden in hun transfer van de ene naar de andere werkgever.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

allyou Agrifoodmatch Nederland Zuiver Persoonlijk 24People Jobcenter Talentem Groep B.V SteadyRecruit Arfos Management Services BV Kwik-Fit All About People All4jobs ICT Metaalkanjers Breinstein Maatwerk Werving & Selectie Jelling Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist Personato BV Agrifoodmatch Europe Initial Automotive Vacaturebank Autobanen werving en selectie sQout ReFlex Personeel BV Assistentematch Food & Agri Young Engineering Leen Bakker Nederland BV Sarister TwenteXL Metafoor Groep Matchpartner Yource Group Fintrex BV Metafoor Personeelsbank IJssel Technologie Perspectief BV Select Plus Aktiesport
Zutphen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.