Home > Bedrijfspresentaties > 24People
Zutphen Heeft Werk

24People

24People
Werkwijze:
24People heeft een uniek concept en staat bij onze kandidaten en klanten te boek als het bureau dat ambities samenbrengt. Wij vinden talent dat precies aansluit op de ambities van de klant, omdat wij de markt vanuit de eerste hand kennen. Met vakspecialisten uit verschillende branches hebben wij evenveel aandacht voor de ambities van de kandidaat, als voor de ambities van de opdrachtgever. Wij beschikken over de kennis en contacten in elke regio en hebben daarmee bijna landelijk dekking.

Om er zeker van te zijn dat er een goede match is, bespreken wij niet alleen je CV met potentiele werkgevers, maar ook de meer persoonlijke aspecten van je zoektocht. De matches die uiteindelijk uit ons omvangrijke netwerk naar voren komen, leggen we aan de kandidaat voor. Het is vervolgens aan de kandidaat om te besluiten met welke werkgevers hij een orienterend gesprek wil. Als er om wat voor reden behoefte bestaat aan een adviserende rol van 24People tijdens dit of een volgend gesprek, kan dat geregeld worden. 24People wil over alle aspecten van je toekomstige functie meedenken. Daarom zeggen we: 24People brengt ambities samen.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Matchpartner Zorg en Welzijn International Recruiters Pienk We Matter AMP Group Matchpartner Talentem Groep B.V Fintrex BV IJssel Technologie Perspectief BV KwikFit Personato BV Metafoor Personeelsbank allyou Jelling Schuijl Financieel en Logistiek Personeel Food & Agri Agrifoodmatch Nederland Intellect Transfer B.V. Maatwerk Werving & Selectie Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist Interface Search Young Engineering Aktiesport Zuiver Persoonlijk Independent Recruiters Metaalkanjers Processionals Arfos Management Services BV Assistentematch sQout ReFlex Personeel BV Initial Jobcenter Matchpartner-zorg Select Plus TwenteXL 24People Metafoor Groep
Zutphen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.