Home > > 24People
Zutphen Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Zutphen
regio Zutphen
Zutphen
Regio Zutphen
Regio Zutphen
Zutphen
Regio Zutphen
Regio Zutphen

24People

24People
Werkwijze:
24People heeft een uniek concept en staat bij onze kandidaten en klanten te boek als het bureau dat ambities samenbrengt. Wij vinden talent dat precies aansluit op de ambities van de klant, omdat wij de markt vanuit de eerste hand kennen. Met vakspecialisten uit verschillende branches hebben wij evenveel aandacht voor de ambities van de kandidaat, als voor de ambities van de opdrachtgever. Wij beschikken over de kennis en contacten in elke regio en hebben daarmee bijna landelijk dekking.

Om er zeker van te zijn dat er een goede match is, bespreken wij niet alleen je CV met potentiele werkgevers, maar ook de meer persoonlijke aspecten van je zoektocht. De matches die uiteindelijk uit ons omvangrijke netwerk naar voren komen, leggen we aan de kandidaat voor. Het is vervolgens aan de kandidaat om te besluiten met welke werkgevers hij een orienterend gesprek wil. Als er om wat voor reden behoefte bestaat aan een adviserende rol van 24People tijdens dit of een volgend gesprek, kan dat geregeld worden. 24People wil over alle aspecten van je toekomstige functie meedenken. Daarom zeggen we: 24People brengt ambities samen.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Geniek 24People Shoptalent Werving & Selectie B.V. SteadyRecruit Food & Agri ReFlex Personeel BV Metafoor Groep Processionals Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist Personeelselectief Zuiver Persoonlijk Intellect Transfer B.V. TwenteXL Talentem Groep B.V HR Garage InSearch Metafoor Personeelsbank Breinstein Leen Bakker Nederland BV Metaalkanjers ISA Group BLMC Together Abroad Topaccent Independent Recruiters Aktiesport Automotive Vacaturebank AgriMatch Nederland Pienk All4jobs ICT TinkC Design en Interieur AgriMatch Europe Dental Care Professionals KwikFit We Matter Interface Search Matchpartner Zorg en Welzijn
Zutphen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.