Home > > Metaalkanjers
Zutphen Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
regio Zutphen
Zutphen
Regio Zutphen
Regio Zutphen
Zutphen
Regio Zutphen
Regio Zutphen

Metaalkanjers

Metaalkanjers

Wat we doen

Metaalkanjers helpt opdrachtgevers aan vakmensen die werken in de metaalindustrie. Vaak is een vaste aanstelling het doel. Maar soms gaat er een periode van uitzenden of detacheren aan vooraf. Natuurlijk kunnen we ook pieken opvangen als dat nodig is. Het belangrijkste is dat onze kandidaten weten waar ze aan toe zijn voordat ze aan een opdracht beginnen.

Hoe we dat doen

Metaalkanjers gaat te werk zoals je dat gewend bent in de metaalindustrie: no-nonsense. Dus geen mooie praatjes over hoe geweldig onze kandidaten, vacatures en opdrachtgevers zijn… dat bepalen jullie zelf. We houden niet van verrassingen achteraf. Daarom maken we zaken als arbeidsvoorwaarden, werktijden en doorgroeimogelijkheden altijd vooraf bekend.

Waarom we dat doen

Metaalkanjers wil de grootste speler in Nederland worden op het gebied van werken in de metaalindustrie. We brengen kandidaten en werkgevers bij elkaar, maar laten hen ook uitblinken in wat ze doen. We helpen onze opdrachtgevers bij het boeien en binden van nieuwe werknemers en ondersteunen onze kandidaten bij het maken van de volgende stap in hun carrière.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

International Recruiters BLMC SteadyRecruit KwikFit Maatwerk Werving & Selectie Personato BV Metaalkanjers Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist ReFlex Personeel BV TwenteXL Interface Search We Matter Dental Care Professionals InSearch Food & Agri TinkC Design en Interieur AgriMatch Europe Processionals 24People Autobanen werving en selectie Leen Bakker Nederland BV Matchpartner Zorg en Welzijn Schuijl Financieel en Logistiek Personeel Talentem Groep B.V AMP Group Fintrex BV Topaccent Aktiesport ISA Group sQout All4jobs ICT Online-Jobboard Sarister Retailbaan allyou Together Abroad
Zutphen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.