Home > Bedrijfspresentaties > Metaalkanjers
Zutphen Heeft Werk

Metaalkanjers

Metaalkanjers

Wat we doen

Metaalkanjers helpt opdrachtgevers aan vakmensen die werken in de metaalindustrie. Vaak is een vaste aanstelling het doel. Maar soms gaat er een periode van uitzenden of detacheren aan vooraf. Natuurlijk kunnen we ook pieken opvangen als dat nodig is. Het belangrijkste is dat onze kandidaten weten waar ze aan toe zijn voordat ze aan een opdracht beginnen.

Hoe we dat doen

Metaalkanjers gaat te werk zoals je dat gewend bent in de metaalindustrie: no-nonsense. Dus geen mooie praatjes over hoe geweldig onze kandidaten, vacatures en opdrachtgevers zijn… dat bepalen jullie zelf. We houden niet van verrassingen achteraf. Daarom maken we zaken als arbeidsvoorwaarden, werktijden en doorgroeimogelijkheden altijd vooraf bekend.

Waarom we dat doen

Metaalkanjers wil de grootste speler in Nederland worden op het gebied van werken in de metaalindustrie. We brengen kandidaten en werkgevers bij elkaar, maar laten hen ook uitblinken in wat ze doen. We helpen onze opdrachtgevers bij het boeien en binden van nieuwe werknemers en ondersteunen onze kandidaten bij het maken van de volgende stap in hun carrière.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Shoptalent Werving & Selectie B.V. Processionals Aktiesport Autobanen werving en selectie Geniek Arfos Management Services BV SteadyRecruit Interface Search HR Garage International Recruiters IJssel Technologie Perspectief BV Talentem Groep B.V Initial Intellect Transfer B.V. Breinstein Metaalkanjers 24People AMP Group TinkC Design en Interieur Assistentematch sQout Matchpartner Automotive Vacaturebank Fintrex BV Agrifoodmatch Europe Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist KwikFit Schuijl Financieel en Logistiek Personeel BLMC Metafoor Groep Metafoor Personeelsbank Food & Agri Topaccent Matchpartner Zorg en Welzijn
Zutphen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.