Home > Bedrijfspresentaties > Metaalkanjers
Zutphen Heeft Werk

Metaalkanjers

Metaalkanjers

Wat we doen

Metaalkanjers helpt opdrachtgevers aan vakmensen die werken in de metaalindustrie. Vaak is een vaste aanstelling het doel. Maar soms gaat er een periode van uitzenden of detacheren aan vooraf. Natuurlijk kunnen we ook pieken opvangen als dat nodig is. Het belangrijkste is dat onze kandidaten weten waar ze aan toe zijn voordat ze aan een opdracht beginnen.

Hoe we dat doen

Metaalkanjers gaat te werk zoals je dat gewend bent in de metaalindustrie: no-nonsense. Dus geen mooie praatjes over hoe geweldig onze kandidaten, vacatures en opdrachtgevers zijn… dat bepalen jullie zelf. We houden niet van verrassingen achteraf. Daarom maken we zaken als arbeidsvoorwaarden, werktijden en doorgroeimogelijkheden altijd vooraf bekend.

Waarom we dat doen

Metaalkanjers wil de grootste speler in Nederland worden op het gebied van werken in de metaalindustrie. We brengen kandidaten en werkgevers bij elkaar, maar laten hen ook uitblinken in wat ze doen. We helpen onze opdrachtgevers bij het boeien en binden van nieuwe werknemers en ondersteunen onze kandidaten bij het maken van de volgende stap in hun carrière.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

allyou Personato BV Geniek Online-Jobboard Together Abroad Automotive Vacaturebank ReFlex Personeel BV Pienk Kwik-Fit Agrifoodmatch Europe Retailbaan Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist Topaccent Matchpartner-zorg Interface Search Shoptalent Werving & Selectie B.V. 24People Initial Fintrex BV Food & Agri sQout Sarister Autobanen werving en selectie Matchpartner Jelling HR Garage Intellect Transfer B.V. Agrifoodmatch Nederland Zuiver Persoonlijk SteadyRecruit BLMC Schuijl Financieel en Logistiek Personeel AMP Group
Zutphen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.