Home > Bedrijfspresentaties > Schuijl Financieel en Logistiek Personeel
Zutphen Heeft Werk

Schuijl Financieel en Logistiek Personeel

Schuijl Financieel en Logistiek Personeel

Het begon met drie broers. Die naast hun achternaam nog iets anders gemeen hebben: een gedegen achtergrond in logistiek en financiën. Dat was dan ook een logische aanleiding om de koppen bij elkaar te steken en de handen ineen te slaan. Met één heldere gezamenlijke missie: mensen en banen verbinden.

De vele vlieguren in de financiële en logistieke branche maken Schuijl tot een organisatie met een scherp oog voor kansen en een creatief brein als het gaat om oplossingen zoeken. Met louter vakinhoudelijke selectie van geschikte kandidaten tot gevolg, al ruim vijftien jaar.

Persoonlijke aandacht, heldere communicatie, transparant werken. Open deuren? Dat klopt! Maar wij zetten ze bewust open om uit een hokje te blijven en buiten kaders te denken.

Missie
Organisaties in alle sectoren een maatoplossing bieden voor financiële en logistieke personele vraagstukken. Door professionals naar een passende functie en werkrelatie bemiddelen. Dit doen we door vakinhoudelijke kennis en ervaring te laten doorklinken in een gepassioneerde en gepersonaliseerde werkwijze.

Visie
Financieel en logistiek personeel van waarde laten zijn in organisaties door vraag en aanbod gericht te verbinden. Door vanuit een vakinhoudelijke achtergrond een op de praktijk toegesneden bemiddelingstraject te realiseren.

We staan standaard in de startblokken om een oplossing te zoeken voor uw vraagstuk. Want vanuit onze eigen ervaring weten we dat u gebaat bent bij een snel en efficiënt bemiddelingstraject. Daarvoor willen we uw opdracht zo helder mogelijk in beeld krijgen. Door goed naar u te luisteren en gevoel te krijgen met uw organisatie en mensen. Dat persoonlijk contact zien we als een belangrijke basis om doelgericht te zoeken en te verbinden.

Een rijk netwerk in combinatie met onze kennis van het vak en de markt zorgt ervoor dat we kansen herkennen. En dat we creatief zijn om tot een optimale oplossing te komen. Zodat we altijd bij u terug komen met een oplossing die is toegesneden op uw praktijk. In standaardoplossingen geloven wij namelijk niet.

We weten uit ervaring dat heldere communicatie via korte lijnen wederzijdse verwachtingen ten goede komt. En uiteindelijk positief doorwerkt op het resultaat.
Dus zolang u onze aandacht nodig heeft, staan we klaar, ook buiten kantooruren. Flexibiliteit is bij ons geen hol begrip, het zit in ons karakter. Dat zeggen we niet zelf, dat krijgen we terug van onze opdrachtgevers. Ons advies: ervaar het zelf.

 

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Agrifoodmatch Nederland Automotive Vacaturebank Personato BV InSearch Dental Care Professionals Metafoor Groep Yource Group Intellect Transfer B.V. Jobcenter Metafoor Personeelsbank Food & Agri ISA Group Pienk ReFlex Personeel BV Metaalkanjers Autobanen werving en selectie AMP Group 24People Processionals Shoptalent Werving & Selectie B.V. Online-Jobboard Independent Recruiters Schuijl Financieel en Logistiek Personeel Leen Bakker Nederland BV Arfos Management Services BV We Matter Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist IJssel Technologie Perspectief BV Jelling International Recruiters HR Garage Assistentematch Geniek Matchpartner Zorg en Welzijn
Zutphen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.