Home > > Breinstein
Zutphen Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Zutphen
regio Zutphen
Zutphen
Regio Zutphen
Regio Zutphen
Zutphen
Regio Zutphen
Regio Zutphen

Breinstein

Breinstein

Interne organisatie
Ons recruitmentteam werkt volgens Het Nieuwe Werken en is daarbij regionaal georiënteerd. Met behulp van moderne technologie kunnen mensen en organisaties flexibeler omgaan met arbeidstijd, milieu en werkomgeving. De recruitment-adviseurs van Breinstein werken deels vanuit huis met moderne communicatietechnologie. Wij zijn er van overtuigd dat die vrijheid voor meer motivatie zorgt en in een betere dienstverlening resulteert. Bovendien bespaart Breinstein op deze manier flink op overheadkosten, denkt duurzaam en wordt bovendien productiever. Breinstein denkt liever in kennis en interim-professionals dan in statige panden en dure leaseauto’s.

Milieu
Het Nieuwe Werken heeft niet alleen gunstige gevolgen voor het welbevinden en effectiviteit, het is ook een milieuvriendelijke manier van werken. Voor Breinstein een belangrijk aspect. Conform de wensen van de overheid, één van onze grootste opdrachtgevers, zetten wij ons ook in om het milieu zo min mogelijk te belasten. We bevorderen de werkgelegenheid binnen de regio, waardoor wij meehelpen de filedruk te verminderen. Als er dan toch gebruik moet worden gemaakt van een bedrijfsauto, verplaatsen de medewerkers van Breinstein zich in auto’s met een A-label.

Kortom
Breinstein is de detacheerder die meedenkt!

Deel dit bedrijf

Onze klanten

24People Shoptalent Werving & Selectie B.V. Matchpartner TinkC Design en Interieur International Recruiters InSearch Initial Metafoor Groep AgriMatch Nederland Processionals Matchpartner-zorg Young Engineering Arfos Management Services BV Geniek Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist AMP Group Interface Search Topaccent Breinstein Together Abroad Food & Agri Assistentematch Maatwerk Werving & Selectie AgriMatch Europe Schuijl Financieel en Logistiek Personeel Jobcenter Aktiesport IJssel Technologie Perspectief BV All4jobs ICT Dental Care Professionals Fintrex BV Select Plus Automotive Vacaturebank Intellect Transfer B.V. SteadyRecruit Autobanen werving en selectie Metafoor Personeelsbank Metaalkanjers Independent Recruiters Talentem Groep B.V
Zutphen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.