Home > > Breinstein
Zutphen Heeft Werk

Breinstein

Breinstein

Interne organisatie
Ons recruitmentteam werkt volgens Het Nieuwe Werken en is daarbij regionaal georiënteerd. Met behulp van moderne technologie kunnen mensen en organisaties flexibeler omgaan met arbeidstijd, milieu en werkomgeving. De recruitment-adviseurs van Breinstein werken deels vanuit huis met moderne communicatietechnologie. Wij zijn er van overtuigd dat die vrijheid voor meer motivatie zorgt en in een betere dienstverlening resulteert. Bovendien bespaart Breinstein op deze manier flink op overheadkosten, denkt duurzaam en wordt bovendien productiever. Breinstein denkt liever in kennis en interim-professionals dan in statige panden en dure leaseauto’s.

Milieu
Het Nieuwe Werken heeft niet alleen gunstige gevolgen voor het welbevinden en effectiviteit, het is ook een milieuvriendelijke manier van werken. Voor Breinstein een belangrijk aspect. Conform de wensen van de overheid, één van onze grootste opdrachtgevers, zetten wij ons ook in om het milieu zo min mogelijk te belasten. We bevorderen de werkgelegenheid binnen de regio, waardoor wij meehelpen de filedruk te verminderen. Als er dan toch gebruik moet worden gemaakt van een bedrijfsauto, verplaatsen de medewerkers van Breinstein zich in auto’s met een A-label.

Kortom
Breinstein is de detacheerder die meedenkt!

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Independent Recruiters Jelling AMP Group Geniek TinkC Design en Interieur Jobcenter Interface Search allyou Autobanen werving en selectie Breinstein KwikFit InSearch Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist Food & Agri Shoptalent Werving & Selectie B.V. Retailbaan Schuijl Financieel en Logistiek Personeel All4jobs ICT Personeelselectief All About People Topaccent Intellect Transfer B.V. Initial Matchpartner Select Plus 24People Talentem Groep B.V Aktiesport Automotive Vacaturebank Pienk SteadyRecruit International Recruiters Young Engineering Fintrex BV Online-Jobboard Together Abroad Personato BV Processionals Metafoor Personeelsbank
Zutphen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.