Home > Bedrijfspresentaties
Zutphen Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
ReFlex Personeel BV

ReFlex Personeel BV

ReFlex detacheert verzekeringsprofessionals zoals: schadebehandelaars, letselschadejuristen en acceptanten.
Retailbaan

Retailbaan

Retailbaan.nl wil werkgevers en werknemers in de retail snel en makkelijk bij elkaar brengen. Op de grote generieke sites staan teveel vacatures die niet geschikt zijn voor de retailsector. Op Retailbaan.nl vind je alleen relevante retail vacatures en detailhandel vacatures binnen je eigen vakgebied. Richting 60.000 kandidaten in onze CV Database. 180.000 bezoekers per maand Meer weten? Bel Maurice de Gruijter 0306300574
Rousch

Rousch

ROUSCH is onderscheidend in het samenbrengen van vraag en aanbod in de arbeidsmarkt. Hierbij staat de mens altijd centraal. Wij brengen mensen en organisaties met elkaar in contact die qua cultuur, ambitie en groeipotentie bij elkaar passen. Snel de juiste match realiseren, door onze uitvoerige werkwijze en onze persoonlijke benadering: dat is onze kracht!
Sarister

Sarister

Dewitec DPMA is specialist in projectmanagement en organisatieontwikkeling. Wij voeren projecten uit bij technische en complexe organisaties in de infrastructuur, bouw en olie en gas.
Schuijl Financieel en Logistiek Personeel

Schuijl Financieel en Logistiek Personeel

Wij zijn specialist in bemiddeling van financieel en logistiek personeel. Via onder meer werving & selectie en detachering zorgen wij branchebreed voor een professionele invulling van uiteenlopende functies, zowel tijdelijke als vaste. Onze vakinhoudelijke achtergrond in combinatie met een persoonlijke en toegesneden aanpak vormen de bouwstenen voor een succesvol resultaat.
Select Plus

Select Plus

Select Plus is een unieke, moderne en krachtige formule binnen de uitzendbranche die zich heeft gespecialiseerd in de diensten: uitzenden, payrollen, detacheren en recruitment. Select Plus onderscheidt zich met een vernieuwende werkwijze en een veelzijdige dienstverlening waarmee ze zowel lokaal als landelijk in staat zijn om opdrachtgevers van elk niveau op een persoonlijke en optimale wijze te bedienen. Ook geven wij u graag vrijblijvend en kosteloos advies over hoe u kosten kunt besparen en flexibeler met eigen en ingehuurd personeel om kunt gaan. Wij denken graag met u mee om gezamelijk tot voordelen te komen.
Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het recruiten van winkelpersoneel in de retail. We houden van aanpakken. En dat geldt ook voor het winkelpersoneel dat wij voor u zoeken. Shoptalent beschikt over een uitgebreide database met verkoopleiders, retailmanagers, storemanagers, verkopers, visual merchandisers en logistiek medewerkers.
sQout

sQout

Het ontdekken van persoonlijke talenten en ambities en deze ten volle benutten. Dat is de kunst. Die kunst verstaat sQout als geen ander. Want sQout heeft oog voor talent. Het werven en selecteren van professionals voor vaste en tijdelijke functies is immers mensenwerk. Individuele aandacht voor opdrachtgever en potentiële medewerker. De juiste kandidaat op de juiste plek. Grondige branchekennis en jarenlange ervaring. Het verschil.
SteadyRecruit

SteadyRecruit

Steady Recruit bemiddelt in alle vacatures binnen de arbeidsbemiddelingbranche. Uitzendbureaus, werving- & selectiebureaus, detacheringbureaus en reintegratiebureaus zijn onze opdrachtgevers.
Steamz

Steamz

Steamz is hét werving- en selectiebureau dat bemiddelt in kandidaten die persoonlijke groei ambiëren. Toekomstgericht succesvol invullen van een vacature, daar draait het om. Voor onze opdrachtgevers is het van belang dat kandidaten zich daadwerkelijk betrokken voelen met de waarden, visie en strategie van de organisatie. Voor onze kandidaten is het van belang dat organisaties de ruimte en mogelijkheden bieden voor groei en ontwikkeling.
Strictly People

Strictly People

Strictly People biedt het best gekwalificeerde personeel en de meest uitdagende vacatures van Administrateur tot Controller, van Assistent-Accountant tot Financieel Manager, van Assistent Salarisadministrateur tot Leidinggevende Salarisadministrateur en van Schadebehandelaar tot Teamleider. Wij verzorgen de werving & selectie van nieuwe vaste medewerkers, maar bieden ook tijdelijke (detachering en deta/vast) oplossingen door de inzet van professionals op financieel, salarisadministratie en bank en verzekering gebied.
TinkC Design en Interieur

TinkC Design en Interieur

Wij brengen organisaties graag in contact met de professionals die ze nodig hebben. TinkC is dagelijks in contact met bedrijven in de meubel- en interieurbranche én met professionals met pit, en potentie om te groeien.
Together Abroad

Together Abroad

Together Abroad Jobboard: Career portal for multilingual professionals in the Netherlands! Everything about employment in the Holland: latest multilinqual jobs and interim assignments, coaching, outplacement services, trainings, international companies and recruitment agencies, career coaches and much more!!!
Topaccent

Topaccent

Topáccent positioneert zich tussen de traditionele detacheringsbureaus die tijdelijk mensen bemiddelen, en de werving- en selectiebureaus die op zoek gaan naar de juiste kandidaat voor een vacature. Topáccent gaat op zoek naar de meest geschikte kandidaat die bij een werkgever aan de slag gaat - vanuit de gedachte dat die kandidaat vervolgens na een flexibele periode bij de opdrachtgever in dienst treedt. Flexibiliteit én zekerheid – het beste van twee werelden.
TwenteXL

TwenteXL

Als werving & selectie specialist in Twente, zijn wij landelijk actief met de bemiddeling en advisering van ervaren en startende mbo+, hbo en wo professionals voor vaste en zekere kaderposities. Met name in techniek, sales & marketing, finance, ICT, HRM en management. Vanuit onze Twentse grondslag denken wij graag buiten de kaders met u mee. De "XL" in onze naam, geeft de meerwaarde van onze dienstverlening aan. SearchXL voor onze klanten en CarrièreXL voor kandidaten. Opdrachtgevers en kandidaten die elkaar de ruimte bieden brengen wij graag bij elkaar!
We Matter

We Matter

We Matter is een gespecialiseerd werving & selectiebureau voor accountants en fiscalisten. We matter, want we kennen de markt. Bovenal zijn we betrokken en gedreven. Maar daarbij zijn we een perfect ingewerkt en ingebed bureau in de accountancybranche. De consultants van We Matter beschikken allen over meerjarige ervaring binnen deze branche.
Young Engineering

Young Engineering

Sinds 2006 is Young Engineering hét carrière-adviesbureau voor kandidaten binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek op MBO- en HBO niveau. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de arbeidsbemiddeling, zagen de oprichters (Jurgen Borg en Ivo Hilgeman) de kans om de arbeidsmarkt op een andere manier te gaan benaderen.
Yource Group

Yource Group

FINTREX is specialist in klantcontact functies. Wij zijn dé partij, die telefonisch personeel (agents, supervisors, managers) levert binnen de contactcenter branche. FINTREX is vanuit 15 regiovestigingen actief in heel Nederland.
Zuiver Persoonlijk

Zuiver Persoonlijk

Zuiver Persoonlijk staat voor open, eerlijk en transparant: zuiver dus! Wij kiezen voor een persoonlijke benadering waarbij niet alleen wordt gekeken naar vraag en aanbod, maar ook naar wens en karakter van zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

Onze klanten

Shoptalent Werving & Selectie B.V. Talentem Groep B.V Matchpartner Kwik-Fit Agrifoodmatch Nederland Jobcenter We Matter Jelling Matchpartner Zorg en Welzijn Metafoor Groep Autobanen werving en selectie Breinstein HR Garage AMP Group Matchpartner-zorg TinkC Design en Interieur Fintrex BV Maatwerk Werving & Selectie Young Engineering InSearch Agrifoodmatch Europe Leen Bakker Nederland BV Arfos Management Services BV Independent Recruiters Metafoor Personeelsbank Personato BV Pienk Intellect Transfer B.V. 24People Dental Care Professionals Yource Group All About People allyou Metaalkanjers Automotive Vacaturebank Online-Jobboard Sarister
Zutphen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.